31 hadither fra her og der – en kort hadith-samling

bilde

بسم الله الرحمن الرحيم

I Allahs navn, den Barmhjertige og den Nåderike

Her er heftet: “31 hadither fra her og der”.

Dette er en kort hadith-samling som inneholder 31 hadither fra forskjellige velkjente hadith-samlinger som Sahih Bukhari, Sahih Muslim, Sunan An-Nasai, Muwatta Imam Malik og flere andre. Formålet med denne samlingen er å øke ens islamsk kunnskap og dermed øke ens tro (Imaan). Så følg deg lettet og glad, for nå skal du lese hva Profeten(ﷺ) har sagt eller gjort. Tenk deg mens du leser gjennom hadithene at du befinner deg i tiden til Profeten (ﷺ) og at du var der når det skjedde. Prøv å forestille deg at det som ble sagt, ble sagt til deg. Da skal du oppdage en vidunderlig følelse og den bør erfares for den kan ikke beskrives med lepper eller penn. God lesning!

31 hadither fra her og der [LAST NED HER]

Vi takker Allah som har hjulpet oss til å fullføre denne handlingen og ber Ham om akseptere vår ydmyk tjeneste på å spre Hans budskap og religion.

N.B: Disse E-bøkene som postes på denne bloggen vil alltid in shaa Allah oppdateres og redigeres etter at det blir oppdaget noe feil eller mangler, så det lønner seg alltid å laste dem på nytt. Vi håper at du kan også hjelpe oss ved å sende inn forslag, tilbakemelding, innspill, rettelser til koranogsunna@gmail.com. Måtte Allah belønne deg for dette. Ameen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s