Diktomgjørelse av boka Usool ath-thalathah

fullsizerender-22

I denne utgivelsen har vi oversatt en diktomgjørelse av boka. Boken ble omformet til et dikt av forfatteren slik at det kan være lettere for en kunnskapssøker å huske det grunnleggende i boka. Denne tradisjonen av å omforme bøker til dikt er en sterk tradisjon i den islamske tradisjonen av kunnskapsformidling. Lærde har alltid brukt dikt for å videreformidle det grunnleggende i kunnskapsfeltene. I nesten alle kunnskapsfelter finner man dikt som oppsummerer dem og gjør det lettere for en student å kunne utenat det viktigste innenfor disse kunnskapsfeltene.

Vi håper at denne oversettelsen av dette diktet vil oppnå det samme målet og at det skal være til hjelp og nytte for den som studerer boka. Vi har gjort vårt beste for å oversette diktet, men i dette forsøket så vil det alltid finnes andre alternativer. Men vi lovpriser Allah for det vi kom frem til og ber dere om å gi oss tilbakemelding hvis dere finner noe som kan forbedres eller rettes på.

diktomgjorelse-av-usul-thalatha (LAST NED HER)

Vi takker Allah som har hjulpet oss til å fullføre denne handlingen og ber Ham om akseptere vår ydmyk tjeneste på å tjene Hans budskap og religion.

N.B: Disse e-bøkene som postes på denne bloggen vil alltid in shaa Allah oppdateres og redigeres etter at det blir oppdaget noe feil eller mangler, så det lønner seg alltid å laste dem på nytt. Vi håper at du kan også hjelpe oss ved å sende forslag, tilbakemelding, innspill, rettelser til koranogsunna@gmail.com. Måtte Allah belønne deg for dette. Ameen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s